Velkommen til Landmark Helse (som tidligere het Akupunktur & Helse i Valdres). Bedriften har sine lokaler ved Landmark Gård i Aurdal, og klinikken ligger i et frittliggende lite bygg rett nord for gårdstunet i Landmark. Bildet over er fra sørlandet, og formidler ro og balanse slik en rolig kveld ved havet kan gi. Det er denne balansen i kropp og sinn vi alle forsøker å opprettholde for god helse.

Mitt navn er Pernille Grindaker, og jeg er innehaver av Landmark Helse. Hos meg får du individuelt tilpasset behandling, sammen med veiledning og råd. Jeg er autorisert helsepersonell og forholder meg til helsepersonelloven, noe som er en sikkerhet for deg som pasient. 

Akupunkturbehandlinger og andre østlige behandlingsteknikker ugjør hovedtyngden av behandlingene jeg utfører, men det går også en del tid til samtaler og veiledning. Finn mer informasjon om meg og behandlingsformene jeg tilbyr ved å benytte menyknappene over. 

INFORMASJON I FORHOLD TIL ÅPNINGSTIDER:

Klinikken er stengt vinteren 2022 grunnet annen fulltidsstilling. Det kan bli mulighet for timeavtale igjen til våren 2022. Mer informasjon kommer etter hvert.

Velkommen til å ta kontakt!