Pernille Grindaker

Jeg heter Pernille Grindaker og er innehaver av Landmark Helse AS.

Jeg har over 25 års erfaring innen helsevesenet, både i Oslo som psykiatrisk sykepleier, helsesykepleier og akupunktør, og har drevet privat akupunkturklinikk i Valdres de siste årene. Jeg tilbyr både klassisk akupunktur og IMS-triggerpunktbehandling, samtaler og kostholdsveiledning på klinikken i tillegg til kopping og andre behandlingsmetoder. Jeg kan også skrive ut resept på prevensjonsmidler til kvinner over 16 år. Jeg har erfaring fra en akupunkturpraksis med stor variasjon i pasientgruppen.

Relevant utdannelse: 

1998 Offentlig godkjent sykepleier, Høyskolen i Oslo (OsloMet)

2002 Videreutdannelse i psykisk helsearbeid, Høyskolen i Oslo (OsloMet)

2007 Helsesøsterutdannelsen, Høyskolen i Akershus (OsloMet)

2010 Mellomfag i funksjonell anatomi, Helsehøyskolen

2013 Bachelor i akupunktur, Norges helsehøyskole (Høyskolen Kristiania)

2017 Videreutdannelse i IMS og triggerpunkter, Høyskolen Kristiania

Jeg har kurs i og praktiserer Tan Wu Bian i Dr Tans balanserende metode der det er fordelaktig. Jeg har også ekstra kurs i akupunkturbehandling til kvinner som ønsker å bli gravide, behandling i svangerskap og barseltid, og har mye erfaring med denne pasientgruppen fra Familieklinikken i Oslo. 

Jeg gir kostholdsveiledning i forhold til vestlig forståelse av anbefalt kosthold og tradisjonell kinesisk medisin. Jeg samarbeider med legen din hvis det er nødvendig og du ønsker det, og henviser deg til andre typer behandlinger hvis det er bedre for tilstanden din. 

Medlem av Akupunkturforeningen. Du kan besøke Akupunkturforeningen her: Akupunkturforeningen